Πολιτική απορρήτου
Menu
top

ΣΥ.Φ.ΘΕ. Αρθρα

Εξυπηρέτηση

08/02/2024
Παραγγελίες & ενημέρωση

Ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνει την τηλεφωνική λήψη της παραγγελίας κάθε φαρμακείου, ενημερώνοντας ταυτόχρονα σχετικά με την κατάσταση φαρμακευτικών σκευασμάτων στα οποία σημειώνονται προβλήματα τροφοδοσίας στην αγορά. Επίσης ενημερώνει σχετικά με την κυκλοφορία νέων προϊόντων καθώς και τις ισχύουσες προσφορές παραφαρμακευτικών ειδών. Εναλλακτικά, εάν το φαρμακείο αποστέλλει ηλεκτρονικά την παραγγελία του, η τηλεφωνική επικοινωνία επικεντρώνεται στις διευκρινήσεις ή τις πρόσθετες πληροφορίες που ενδέχεται να απαιτούνται καθώς και σε ζητήματα της επικαιρότητας.

Ηλεκτρονική Παραγγελία (Web-modem)
 
Η τεχνολογία και τα σύγχρονα τεχνικά μέσα μας εξυπηρετούν στην καθημερινή ενασχόληση με τις παραγγελίες στο φαρμακείο.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας όπου μπορείτε με ελάχιστα click να βρείτε το προϊόν που χρειάζεστε, να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του και φυσικά να το παραγγείλετε απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή σας μέσω του φαρμακευτικού προγράμματος. Αμέσως μετά μπορείτε να δείτε πηγαίνοντας απάντηση με το τι θα παραλάβετε.

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που τα ηλεκτρονικά μέσα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Έτσι και εμείς φροντίζουμε να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις και να σας προσφέρουμε υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας.

Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα στους φαρμακοποιούς να ζητήσουν συμπληρωματική παραγγελία. Για τα ορθοπεδικά προϊόντα, τα είδη βρεφανάπτυξης, τα είδη κατακλύσεων και στομιών, έμπειρο προσωπικό θα βοηθήσει τον φαρμακοποιό να επιλέξει για τον πελάτη του το καταλληλότερο προϊόν.
introtop