Πολιτική απορρήτου
Menu
top

ΣΥ.Φ.ΘΕ. Αρθρα

Ιστορικό

08/02/2024

Ο ΣΥ.Φ.ΘΕ ιδρύθηκε το 1930 από πρωτοπόρους φαρμακοποιούς με στόχο την ανάπτυξη μιας ηγετικής δύναμης στο χώρο της εμπορίας και διακίνησης φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων. 

Η εδραίωση

Πρώτο τους μέλημα, ήταν η προάσπιση της οικονομικής και κοινωνικής τους υπόστασης και ο απρόσκοπτος εφοδιασμός των φαρμακείων τους με φάρμακα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν, έχοντας σαν βάση τη συνεταιριστική τους συνείδηση, να τοποθετήσουν τον φαρμακοποιό σε κεντρική θέση στην αλυσίδα διακίνησης του φαρμάκου. Μετέτρεψαν τον φαρμακοποιό από απλό παρατηρητή έως τότε, σε κεντρικό πρωταγωνιστή.
 
Η εξέλιξη

Το 2010 ο ΣΥ.Φ.ΘΕ επενδύει στον εκσυγχρονισμό του συστήματός του για τη Διαχείριση Επιχειρησιακών Πόρων (ERP) και αποκτάει το ERP της ΙΛΥΔΑΣ (Megatron). Στόχος του έργου είναι η υποστήριξη της επέκτασης των δραστηριοτήτων της επιχείρησης και η βελτιστοποίηση της διαχείρισης.
To 2011 o ΣΥ.Φ.ΘΕ ολοκλήρωσε κ εγκαταστάθηκε στις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 τμ., στην περιοχή της Α΄ΒΙ.ΠΕ Βόλου.

Η ανάπτυξη

Το 2011 εγκαθιστά σύστημα ημιαυτόματης διαλογής της αυστριακής εταιρείας KNAPP, μια επένδυση υψηλής τεχνολογίας, με το οποίο RF-τερματικά οποία χειρίζονται οι εργαζόμενοι αυξάνοντας έτσι την ταχύτητα εκτέλεσης των παραγγελιών και μειώνοντας στο ελάχιστο τα λάθη και την περεταίρω αυτοματοποίηση των εργασιών, ενώ ταινιόδρομοι 150 μέτρων συνεχούς ροής διατρέχουν ολόκληρη την αποθήκη.

 Το σύστημα της KNAPP επικοινωνεί με το μηχανογραφικό σύστημα του Συνεταιρισμού όπου και αντλεί τα δεδομένα των παραγγελιών και συγχρονίζει το σύστημα διαλογής με το σύστημα των ταινιόδρομων και το χειροκίνητο τμήμα της αποθήκης μέχρι την ολοκλήρωση των παραγγελιών.
Ο ΣΥ.Φ.ΘΕ πιστοποιείται από το 2002 σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/2000, από τον Διεθνή Διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποιήσεων TUV AUSTRIA - Ελλάς και εφαρμόζει το σύστημα ποιότητας σε όλες του τις λειτουργίες.
introtop