Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


 

Προσφορές


περισσότερα

 

Ανακοινώσεις


περισσότερα

Τα Νέα μας
[18/12/14]
Αγαπητοί συνάδελφοι-συνεταίροι , λόγω μη επίτευξης απαρτίας στην Β Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΥΦΘΕ , σας ενημερώνουμε οτι σύμφωνα με την πρόσκληση η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ξανα την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18,30 στις εγκαταστάσεις του ΣΥ.Φ.ΘΕ στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου .
[21/11/14]
Καλούνται τα μέλη του ΣΥ.Φ.ΘΕ. Βόλου στην Β΄ Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30, ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ,ΟΔΟΣ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, με τα κάτωθι θέματα.
[08/04/14]
Ουδείς φαρμακοποιός μπορεί πλέον να επιβιώσει μόνος του
Από τον Βασίλη Βενιζέλο
[11/02/14]
Μετά από αναβολές, ενστάσεις και πολλές συνεδριάσεις - όπως όλα δείχνουν και εκτός απροόπτου - από αύριο τελικά θα πωλούν οι εταιρείες με νέες τιμές προς φαρμακαποθήκες και φαρμακεία.
[13/01/14]
Το 2014 θα είναι η χρονιά της κρίσης για τα φαρμακεία όλης της χώρας, δηλώνει με έκδηλη ανησυχία και προβληματισμό στο ygeia360.gr ο πρόεδρος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής Περιορισμένης Ευθύνης (ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ) Ανδρέας Γαλανόπουλος, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας (ΟΣΦΕ).
[08/01/14]
Αφού θεωρούμε ότι έχετε κάνει το update σε όποιο πρόγραμμα και να έχετε δίνουμε μερικές συμβουλές:
[04/10/13]

Ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Αντώνης Μπέζας, επισκέφτηκε σήμερα με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, κ. Δημήτρη Κοντό, τα κεντρικά γραφεία της ΥΠΕΔΥΦΚΑ και συμμετείχε σε σύσκεψη με τους διευθυντές της Υπηρεσίας.

Στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι η αναβάθμιση του ελεγκτικού ρόλου και της αποστολής της ΥΠΕΔΥΦΚΑ στην κατεύθυνση του εξορθολογισμού των δαπανών στον τομέα της Υγείας. Στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι η αναβάθμιση του ελεγκτικού ρόλου και της αποστολής της ΥΠΕΔΥΦΚΑ στην κατεύθυνση του εξορθολογισμού των δαπανών στον τομέα της Υγείας.

 
Ανακλήσεις
Νομοθεσία - Εγκύκλιοι
 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr