Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Φιλοσοφία - Όραμα και αξίες
02-10-13
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.

Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.Να είμαστε ένας συνεταιρισμός που παρέχει στους πελάτες της καινοτόμες ιδέες και λύσεις συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην ανάπτυξή τους και θεμελιώνοντας παράλληλα και τη δική τους ανοδική πορεία για τα επόμενα χρόνια.
Να είμαστε διαρκώς ανάμεσα στις πρωτοπόρες, οικονομικά υγιείς και ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στο χώρο του Φαρμακευτικού Χονδρικού Εμπορίου.
Να είμαστε ένας συνεταιρισμός που ενθαρρύνει την αριστεία και παρέχει στους εργαζόμενούς του τις επιλογές εκείνες που τους επιτρέπουν να επιτύχουν τους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους τους.

Οι Αξίες που διέπουν τις πράξεις μας:

Συνέπεια
Ειλικρίνεια
Ακεραιότητα
Σεβασμός και αναγνώριση
Ασφάλεια και περιβαλλοντική φροντίδα

 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr