Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Τα Νέα μας
21-11-14
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥ.Φ.ΘΕ ΣΤΗΝ Β’ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ.

Καλούνται τα μέλη του ΣΥ.Φ.ΘΕ. Βόλου στην Β΄ Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30, ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ,ΟΔΟΣ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΜΕ ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, με τα κάτωθι θέματα.


Θέμα 1ον. Έγκριση εγγραφής νέων μελών και αποχωρήσεων.

Θέμα 2ον . Τροποποίηση του Καταστατικού του ΣΥ.Φ.ΘΕ.

Θέμα 3ον . Οικονομική πορεία του ΣΥ.Φ.ΘΕ.

Θέμα 4ον. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2015.

Θέμα 5ον . Διανομή αδιάθετων κερδών συναδέλφων που αποχωρούν λόγω συνταξιοδότησης.

Θέμα 6ον . Αλλαγή στον τρόπο εγγραφής νέων μελών.

Θέμα 6ον . Διάφορα κατ ’έγκριση των παρισταμένων.

                                           ****

Παρουσίαση των προϊόντων της Φαρμακευτικής Εταιρείας SPECIFAR .

Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. θα παρατεθεί γεύμα στα μελη της επιχείρησής μας , προσφορά της φαρμακευτικής εταιρείας SRECIFAR η οποία είναι χορηγός .

Σε περίπτωση μή απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18,30 στις εγκαταστάσεις του ΣΥ.Φ.ΘΕ στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου .

Συνάδελφοι στην παρούσα Γ.Σ. η συμμετοχή όλων κρίνετε απαραίτητη λόγω της μεγάλης σπουδαιότητας κάποιων θεμάτων, όπως η τροποποίηση του καταστατικού .

Σας ζητούμε να παρευρεθείτε όλοι την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΩΡΑ 10,30 ΣΤΟ ΞΕΝΙΑ ΒΟΛΟΥ προκειμένου να διαπιστωθεί η απαρτία που προβλέπετε από το καταστατικό και να ληφθούν οι αποφάσεις που είναι αναγκαίες για την καλύτερη λειτουργία του ΣΥ.Φ.ΘΕ .

Κατεβάστε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε μορφή .doc
 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr