Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Τα Νέα μας
08-04-14
Το μήνυμα της Hellas Pharm 2014 από τον Πρόεδρο της ΠΑΝΣΥΦΑ!

Ουδείς φαρμακοποιός μπορεί πλέον να επιβιώσει μόνος του
Από τον Βασίλη Βενιζέλο


Μία αισιόδοξη οπτική, αλλά μόνον στην κατεύθυνση των συνεργειών μεταξύ φαρμακοποιών, φαρμακείων και φαρμακαποθηκών, εξέφρασε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Πανελληνίας Συνεταιριστικής Φαρμακαποθήκης (ΠΑΝΣΥΦΑ) Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Hellas PHARM 2014, και εκτίμησε "ότι θα ήταν καλύτερη η κατάσταση στον κλάδο σήμερα, εάν οι συνεταιρισμοί είχαν επεκταθεί επαρκώς πριν από τρία χρόνια".

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης τόνισε επίσης ότι "σε αυτό το απορρυθμισμένο τοπίο, κανείς φαρμακοποιός δεν μπορεί να επιβιώσει μόνος του", ενώ εξέφρασε ακόμη με νόημα την έντονη αμφιβολία του για το ενδεχόμενο να κλείσει ικανός αριθμός φαρμακείων της χώρας στο επόμενο χρονικό διάστημα, "όπως ισχυρίζονται διάφοροί κύριοι κύριοι".

από το farmakopoioi.blogspot.gr

 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr