Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Τα Νέα μας
11-02-14
Από αύριο η ισχύς του νέου δελτίου τιμών για τη φαρμακοβιομηχανία, διαβάστε από πότε πουλάμε εμείς με νέες τιμές

Μετά από αναβολές, ενστάσεις και πολλές συνεδριάσεις - όπως όλα δείχνουν και εκτός απροόπτου - από αύριο τελικά θα πωλούν οι εταιρείες με νέες τιμές προς φαρμακαποθήκες και φαρμακεία.

Οι φαρμακαποθήκες θα πωλούν με νέες τιμές από τις 24 Φεβρουαρίου, ενώ τα φαρμακεία... θα πωλούν με τις νέες τιμές από τις 10 Μαρτίου.

Δίδεται δηλαδή περιθώριο 2 εβδομάδων στο χονδρεμπόριο και άλλων 2 εβδομάδων στα φαρμακεία για να μπορέσουν να ξεστοκάρουν τα φάρμακα που είχαν αγοραστεί με παλαίες τιμές.
 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr