Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Τα Νέα μας
13-01-14
Ανδρέας Γαλανόπουλος στο ygeia360.gr: Έτος κρίσης για τα φαρμακεία το 2014!

Το 2014 θα είναι η χρονιά της κρίσης για τα φαρμακεία όλης της χώρας, δηλώνει με έκδηλη ανησυχία και προβληματισμό στο ygeia360.gr ο πρόεδρος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής Περιορισμένης Ευθύνης (ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ) Ανδρέας Γαλανόπουλος, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας (ΟΣΦΕ).

Ο Ανδρέας Γαλανόπουλος εκφράζει τον φόβο ότι η Ελλάδα θα ακολουθήσει τον δρόμο της Πορτογαλίας, όπου έχουν ήδη κλείσει περίπου 280 φαρμακεία, σε σύνολο 3.000 περίπου, και σημειώνει με νόημα ότι "πάμε σε επίπεδα δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης ίσα με εκείνα της περιόδου διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Σιμίτη, αλλά με 4.200 φαρμακεία περισσότερα από εκείνην την περίοδο!". Ο ίδιος προειδοποιεί ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα καθυστερήσει πολύ να εκδώσει το νέο Δελτίο Τιμών Φαρμάκων, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός στόχων δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης για τους δύο πρώτους μήνες του 2014 και να επιχειρήσει να αντισταθμίσει την αστοχία με νέο περιορισμό στο ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών, αλλά και των φαρμακαποθηκαρίων.


Πηγή: http://www.ygeia360.gr
 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr