Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Τα Νέα μας
08-01-14
Μερικά tips για το 1€ (update)

Αφού θεωρούμε ότι έχετε κάνει το update σε όποιο πρόγραμμα και να έχετε δίνουμε μερικές συμβουλές:

 

 

- το 1€ εμφανίζεται στη διαφορά τιμής του ασφαλισμένου που έχει μετονομαστεί σε διαφορά/κόστος ασφαλισμένου. Όσοι έχουν διασυνδέσει ταμειακή το βγάζει αναλυτικά, οι υπόλοιποι μπορείτε να το επισημαίνετε προφορικά.

- οι δίμηνες χρεώνονται με 1€ οπότε ετοιμαστείτε να έχετε δίμηνες όλες τις συνταγές σας!

- οι δαπάνες αναλωσίμων δεν χρεώνονται με 1€ φυσικά!

- από το 1€ εξαιρούνται οι παθήσεις που δικαιολογούν 0% συμμετοχή. Αν έχουν γραφεί φάρμακα με 0% συμμετοχή χωρίς να πρέπει το 1€ παρακρατείται. Υπενθυμίζουμε ότι η επιλογή συμμετοχής είναι ευθύνη του συνταγογράφου και δεν περικόπτεται η συνταγή

- το 1€ περνάει από το σύστημα στην απόδειξη σαν συμμετοχή και κόβουμε απόδειξη κανονικά με 6,5% ΦΠΑ. Αυτό γίνεται γιατί θα μας παρακρατηθεί από το αιτούμενο (πάλι με το ίδιο ΦΠΑ), άρα είναι το ίδιο.

- οι χειρόγραφες δεν χρεώνουν όπως είπαμε το 1€ οπότε σας συμβουλεύουμε να τις καταχωρείτε στο σύστημα (e-συνταγογράφηση) και να τις εκτελείτε μετά ηλεκτρονικά, ώστε να μην κάνετε λάθη στην παρακράτηση του ευρώ το οποίο θα σας κρατηθεί μετά.


Πηγή: farmakopoioi.blogspot.gr/2014/01/tips-1.html

 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr