Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Προσφορές
31-10-13
Έκπτωση σε είδη Alet Pharmacueticals από 21/10/2013 για τα μέλη του Συνεταιρισμού μας.

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει της συνεργασίας του Συνεταιρισμού με την εταιρία Alet Pharmacueticals, από 21/10/2013 θα υπάρχει επάνω στα τιμολόγια του ΣΥ.Φ.ΘΕ. έκπτωση 5% (1% για το Olanzalet) για τα μέλη και πελάτες του Συνεταιρισμού στα είδη της εταιρίας που αναφέρονται παρακάτω.
Η έκπτωση παρέχεται από την Alet Pharmacueticals στο Συνεταιρισμό και μετακυλύετε στα φαρμακεία μέλη και πελάτες του Συνεταιρισμού.


Σκεύασμα Alet
Δραστική Ουσία
Ποσοστό έκπτωσης
Klarimac
Clarithromycin
5%
Ciprospes
Ciprofloxacin
5%
Examel
Meloxicam
5%
Malortil
Omeprazole
5%
Statinal
Simvastatin
5%
Olanzalet
Olanzapine
1%
Specilid
Nimezulide
5%
 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr