Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Προνόμια μελών-μετόχων
02-10-13
Προνόμια Μελών-Μετόχων

Συμμετοχή στη διαμόρφωση των εξελίξεων

Τα μέλη του ΣΥ.Φ.ΘΕ απολαμβάνουν πολλαπλά οφέλη που απορρέουν από την ιδιότητά τους ως μέτοχοι του Συνεταιρισμού, το σημαντικότερο εκ των οποίων η συμμετοχή τους στη διαμόρφωση των εξελίξεων της φαρμακευτικής αγοράς. Με τις σκέψεις και τις προτάσεις τους επηρεάζουν όλη την αλυσίδα διακίνησης τόσο του φαρμάκου όσο και του παραφαρμάκου.Ασφάλεια & συμμετοχή στα κέρδη

Τα μέλη του ΣΥ.Φ.ΘΕ έχουν την ασφάλεια της ομπρέλας του Συνεταιρισμού, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία. Λαμβάνουν μέρισμα επί των κερδών της επιχείρησης και έχουν δικαίωμα επί της αναπροσαρμογής της αξίας της περιουσίας του ΣΥ.Φ.ΘΕ, χωρίς ισόποση καταβολή κεφαλαίου (αύξηση συνεταιριστικής μερίδας).

Εξυπηρέτηση & εκπαίδευση

Ταυτόχρονα, τα μέλη του ΣΥ.Φ.ΘΕ, έχουν προνομιακούς εμπορικούς όρους συνεργασίας και βιώνουν ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης στις καθημερινές τους συναλλαγές. Μετέχουν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια που αφορούν σε φαρμακευτικά προϊόντα και υπηρεσίες υγείας καθώς και σε ενημερωτικές εκδηλώσεις με στόχο την παρακολούθηση των εξελίξεων στη φαρμακευτική αγορά καθώς και των εξελίξεων σε επιστημονικά και κλαδικά θέματα.

 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr