Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Οργανωτική δομή
02-10-13
Οργανωτική δομή

Η διοίκηση του ΣΥ.Φ.ΘΕ αποτελείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο και τριμελές Εποπτικό Συμβούλιο, τα μέλη των οποίων εκλέγονται από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων του Συνεταιρισμού. 

Η διοίκηση, συνεργάζεται στενά με τον Γενικό Διευθυντή για τη χάραξη της στρατηγικής, την ανάπτυξη του Συνεταιρισμού και την αποτελεσματική λειτουργία όλων των τμημάτων και υπηρεσιών της επιχείρησης. Η άρτια επικοινωνία, ο αποτελεσματικός συντονισμός και η συνεργασία των τμημάτων της επιχείρησης αποτελούν κλειδί για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Συνεταιρισμού.
 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr