Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Οικονομικά στοιχεία
02-10-13
Οικονομικά Στοιχεία

Η οικονομική ευρωστία του Ομίλου αντανακλάται στα οικονομικά του μεγέθη.

Ο κύκλος εργασιών του  είχε σταθερή ανοδική πορεία από την ίδρυσή του και μέχρι το 2009.


Το 2010 στα αποτελέσματα του Συνεταιρισμού δε στάθηκε δυνατό να μην απεικονιστεί η μεγάλη πτώση των τιμών των φαρμάκων που μεσοσταθμικά άγγιξε το 21% καθώς και οι γενικότερες αλλαγές που εφαρμόστηκαν στη φαρμακευτική πολιτική του κράτους (ηλεκτρονική συνταγογράφηση, διεύρυνση των καταλόγων ΜΗΣΥΦΑ και της αρνητικής λίστας).

Το 2011, ο ΣΥ.Φ.ΘΕ κατάφερε να σταθεροποιήσει την πτώση στο επίπεδο του κύκλου εργασιών στα επίπεδα της αγοράς. ʼλλωστε σε συνθήκες κρίσης ζητούμενο δεν είναι μόνο η επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας αλλά και η διατήρηση της χρηματοοικονομικής υγείας, ειδικά σε έναν κλάδο που έχει υποστεί καθίζηση της ζήτησης.

Το 2012, η σταθεροποίηση του Συνεταιρισμού συνεχίστηκε. Ο κύκλος εργασιών βασίστηκε στις στρατηγικές επιλογές του Δ.Σ, στις νέες συνεργασίες και στην αποτελεσματική διαχείριση των αναταράξεων που έλαβαν χώρα στη διάρκεια του έτους (καθυστερήσεις πληρωμών των φαρμακοποιών από τα ασφαλιστικά ταμεία, περαιτέρω πτώση των τιμών στα φάρμακα, απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου).

Η οικονομική αυτοδυναμία του  υποστηρίζεται από ίδια κεφάλαια που ξεπερνούν τα 6 εκ.€, επενδυμένα κατά περίπου 2,2εκ.€ σε ακίνητη περιουσία. Διαθέτει εμπορεύματα προϊόντων αξίας 3,2εκ.€.

Στο τέλος του 2012 τα μέλη του Συνεταιρισμού ανέρχονται στα 183. Τα 12 νέα μέλη που εντάχθηκαν στην οικογένεια του Συνεταιρισμού τα τελευταία τρια χρόνια, χρόνια ιδιαίτερα κρίσιμα για την φαρμακευτική αγορά, αποδεικνύουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη των φαρμακοποιών στις δομές και την οργάνωση του Συνεταιρισμού.
Στον τομέα των ανθρώπινων πόρων πρωταγωνιστούν οι 30 αφοσιωμένοι και άρτια εκπαιδευμένοι εργαζόμενοί του. Κοινή τους αποστολή η πλήρης εξυπηρέτηση των μελών και πελατών του Συνεταιρισμού.

 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr