Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Μηχανογράφηση
02-10-13
Μηχανογράφηση

Το Τμήμα στελεχώνεται από έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές του μηχανογραφικού συστήματος του Συνεταιρισμου (software και hardware) καθώς και τα συνεργαζόμενα φαρμακεία μέλη.

Αξιοποίηση της τεχνολογίας για τη βελτίωση των λειτουργιών του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Ο Συνεταιρισμός έχει επενδύσει από το 2010 σε ένα σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, το ERP της ΙΛΥΔΑΣ (E-Business Suite). Στόχος των επενδύσεων αυτών είναι να μπορεί να ανταποκρίνεται έγκαιρα, αξιόπιστα και ευέλικτα στις αυξανόμενες ανάγκες της επιχείρησης. Επίσης, έχει εγκαταστήσει τερματικά Rf στους αποθηκευτικούς χώρους του Συνεταιρισμού, για την αποτελεσματικότερη διαχείριση του πλούσιου κωδικολογίου προϊόντων που διατηρεί. 

Στήριξη της λειτουργίας των φαρμακείων

- Βοήθεια στην εγκατάσταση του προγράμματος διαχείρισης φαρμακείου και εκπαίδευση στη χρήση του.
- Τηλεφωνική υποστήριξη και δυνατότητα απομακρυσμένης επέμβασης για επίλυση προβλημάτων software/hardware σε πραγματικό χρόνο.
- Online παραγγελία και ταυτόχρονη ενημέρωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα των ειδών.
- Ενημέρωση για τιμολόγια και πιστωτικά σε πραγματικό χρόνο.
- Ενημέρωση του προγράμματος με τα νέα δελτία τιμών των φαρμάκων (online ενημέρωση).
- Ενημέρωση της βάσης των παραφαρμάκων με νέα είδη, τιμές και barcodes.
 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr