Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Ιστορικό
02-10-13
Ιστορικό ίδρυσης & ανάπτυξης ΣΥ.Φ.ΘΕ

Ο ΣΥ.Φ.ΘΕ ιδρύθηκε το 1930 από πρωτοπόρους φαρμακοποιούς με στόχο την ανάπτυξη μιας ηγετικής δύναμης στο χώρο της εμπορίας και διακίνησης φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων. 

Η εδραίωση

Πρώτο τους μέλημα, ήταν η προάσπιση της οικονομικής και κοινωνικής τους υπόστασης και ο απρόσκοπτος εφοδιασμός των φαρμακείων τους με φάρμακα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν, έχοντας σαν βάση τη συνεταιριστική τους συνείδηση, να τοποθετήσουν τον φαρμακοποιό σε κεντρική θέση στην αλυσίδα διακίνησης του φαρμάκου. Μετέτρεψαν τον φαρμακοποιό από απλό παρατηρητή έως τότε, σε κεντρικό πρωταγωνιστή.

Η εξέλιξη

Το 2010 ο ΣΥ.Φ.ΘΕ επενδύει στον εκσυγχρονισμό του συστήματός του για τη Διαχείριση Επιχειρησιακών Πόρων (ERP) και αποκτάει το ERP της ΙΛΥΔΑΣ (Megatron). Στόχος του έργου είναι η υποστήριξη της επέκτασης των δραστηριοτήτων της επιχείρησης και η βελτιστοποίηση της διαχείρισης.
To 2011 o ΣΥ.Φ.ΘΕ ολοκλήρωσε κ εγκαταστάθηκε στις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 τμ., στην περιοχή της Α΄ΒΙ.ΠΕ Βόλου.

Η ανάπτυξη

Το 2011 εγκαθιστά σύστημα ημιαυτόματης διαλογής της αυστριακής εταιρείας KNAPP, μια επένδυση υψηλής τεχνολογίας, με το οποίο RF-τερματικά οποία χειρίζονται οι εργαζόμενοι αυξάνοντας έτσι την ταχύτητα εκτέλεσης των παραγγελιών και μειώνοντας στο ελάχιστο τα λάθη και την περεταίρω αυτοματοποίηση των εργασιών, ενώ ταινιόδρομοι 150 μέτρων συνεχούς ροής διατρέχουν ολόκληρη την αποθήκη.

 Το σύστημα της KNAPP επικοινωνεί με το μηχανογραφικό σύστημα του Συνεταιρισμού όπου και αντλεί τα δεδομένα των παραγγελιών και συγχρονίζει το σύστημα διαλογής με το σύστημα των ταινιόδρομων και το χειροκίνητο τμήμα της αποθήκης μέχρι την ολοκλήρωση των παραγγελιών.
Ο ΣΥ.Φ.ΘΕ πιστοποιείται από το 2002 σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/2000, από τον Διεθνή Διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποιήσεων TUV AUSTRIA - Ελλάς και εφαρμόζει το σύστημα ποιότητας σε όλες του τις λειτουργίες.

 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr