Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Εταιρική κοινωνική ευθύνη
02-10-13
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Ο ΣΥ.Φ.ΘΕ δεν έχει ως μόνο στόχο το να ξεχωρίζει ως μια αξιόλογη επιχειρηματική μονάδα, αλλά όντας ένα κύτταρο της κοινωνίας μας, έχει ως μέρος της αποστολής του, την προσφορά στήριξης προς την κοινωνία, προς τους συνανθρώπους μας και ειδικά προς αυτούς που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες , τη διαφύλαξη του περιβάλλοντός μας αλλά και τη διάδοση της κουλτούρας αυτής. 

Περιβαλλοντική φροντίδα

- Από το Φεβρουάριο του 2012, στηρίζει με θέρμη την εφαρμογή του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τη «συλλογή, μεταφορά, προσωρινή φύλαξη και καταστροφή των οικιακών φαρμακευτικών σκευασμάτων και υπολειμμάτων φαρμάκων οικιακής χρήσεως»

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, πραγματοποίησε τη διανομή ειδικών κάδων για τη συλλογή των ακατάλληλων οικιακών φαρμάκων σε ισάριθμα φαρμακεία και ήδη, μέσα στο πρώτο εξάμηνο εφαρμογής του προγράμματος, περισυνέλλεξε σακούλες ληγμένων οικιακών φαρμακευτικών σκευασμάτων. Μέσω του δικτύου διανομής του, οι σακούλες αυτές τελικά παραδόθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΙΦΕΤ Α.Ε. στη Μαγούλα, απ΄όπου και θα οδηγηθούν προς τελική διάθεση σε αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις στο εξωτερικό, υπό την εποπτεία του ΕΟΦ.

«Επιστρέψτε στο φαρμακείο της γειτονιάς σας όσα φάρμακα δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε, μην τα πετάτε στα σκουπίδια… βοηθήστε στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας», είναι το μήνυμα που με θέρμη όλα τα μέλη και οι εργαζόμενοι του Συνεταιρισμού προσπαθούμε καθημερινά να διαδίδουμε!

Στόχος του προγράμματος είναι η περιβαλλοντικά ασφαλής τελική διάθεση των φαρμάκων αυτών, ώστε αυτά να μην καταλήξουν να μολύνουν το περιβάλλον και να προσβάλουν ακόμα και τη διατροφική αλυσίδα.

 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr