Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Δ.Σ.
02-10-13
Μέλη Δ.Σ. & Ε.Σ.

Η διοίκηση του ΣΥ.Φ.ΘΕ . αποτελείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) και τριμελές Εποπτικό Συμβούλιο (Ε.Σ) τα μέλη των οποίων εκλέγονται από τη Γενική Συνέλευση των μελών του Συνεταιρισμού και έχουν 3ετή θητεία. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) αποφασίζει για θέματα που αφορούν τη διοίκηση και διαχείριση, μέσα στα πλαίσια του καταστατικού και των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης, δίνοντας τις αναγκαίες κατευθυντήριες οδηγίες.

Διοικητικό Συμβούλιο ΣΥ.Φ.ΘΕ.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ ΑΛΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΥΖΙΩΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΤΣΙΟΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΑΜΙΑΣ
ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΛΟΣ

Το Εποπτικό Συμβούλιο (Ε.Σ) είναι αρμόδιο για τον έλεγχο των πράξεων του Διοικητικού Συμβουλίου, της διαχείρισης των οικονομικών, της τήρησης του νόμου και του Καταστατικού, καθώς και των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης.

Εποπτικό Συμβούλιο ΣΥ.Φ.ΘΕ.ΣΥΝ. Π.Ε.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΜΠΑΤΖΙΑΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΟΣ
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΜΕΛΟΣ

Η διοίκηση του ΣΥ.Φ.ΘΕ. συνεργάζεται στενά με το Γενικό Διευθυντή κο Αλεξίου Σωτήρη για τη χάραξη της στρατηγικής, την ανάπτυξη του Συνεταιρισμού και την αποτελεσματική λειτουργία όλων των τμημάτων και υπηρεσιών της επιχείρησης.


ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr