Προσφορές
Στον ΣΥ.Φ.ΘΕ., φροντίζουμε να βρίσκετε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέγουμε, ανάμεσα σε ένα ευρύ πλήθος προμηθευτών και από μια μεγάλη γκάμα ειδών, συγκεκριμένους κωδικούς που σας προσφέρουμε σε ακόμα καλύτερες τιμές. Αγοράζοντας τα είδη αυτά, επιτυγχάνετε εξοικονόμηση και επωφελείστε των προνομιακών όρων προμήθειας που εξασφαλίζουμε για τα μέλη και τους πελάτες μας μέσω των ιδιαίτερων συμφωνιών που συνάπτουμε.
Όραμα & Αξίες του ΣΥ.Φ.ΘΕ.
Όραμα μας είναι ...
Να είμαστε η πρώτη επιλογή συνεργασίας των φαρμακοποιών λόγω του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε μας υπηρεσία και λόγω της δέσμευσής μας για άμεση, ευέλικτη και αξιόπιστη ανταπόκριση στις ανάγκες τους.


Διανομή
02-10-13
Διανομή

Ασφάλεια

Η διανομή των φαρμακευτικών προϊόντων γίνεται με κλιματιζόμενα φορτηγά αυτοκίνητα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη διακίνηση των ευπαθών φαρμακευτικών ειδών, τα οποία για να μην απολέσουν τις ιδιότητές τους πρέπει να βρίσκονται μέχρι την ώρα της τελικής τους παράδοσης στο συνεργαζόμενο φαρμακείο σε σταθερή χαμηλή θερμοκρασία.Διαχείρηση Ληξηπρόθεσμων

Στο Συνεταιρισμό δύο φορές το χρόνο πραγματοποιείται περισυλλογή και διακίνηση των ληξιπρόθεσμων φαρμάκων και παραφαρμακευτικών ειδών προς τις Εταιρίες. Η διαδικασία πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις της Φαρμακευτικής νομοθεσίας και την πολιτική της εκάστοτε Εταιρίας. Φροντίζουμε ώστε οι πελάτες μας να έχουν σωστή διαχείριση ληξιπρόθεσμων προϊόντων με το μικρότερο δυνατό κόστος.
Συνέπεια

Η μεταφορά των φαρμακευτικών προϊόντων προς απομακρυσμένους και νησιωτικούς προορισμούς γίνεται μέσω συνεργαζόμενων πρακτορείων ΚΤΕΛ και εταιρειών μεταφοράς της ακτογραμμής (Ferry-Boat, Flying Dolphins).
 
Κοινωνικά δίκτυα
 
 
developed and powered by
think.gr